Sponzorstvo

32. MEĐUNARODNI ZNANSTVENO-STRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN JE NAJZNAČAJNIJA I NAJUTJECAJNIJA GODIŠNJA PLINSKA KONFERENCIJA I IZLOŽBA U JUGOISTOČNOJ EUROPI.

Ovaj skup predstavlja jedinstvenu priliku za sva plinska poduzeća, kao i sve druge kompanije, čija djelatnost je vezana za plinsko gospodarstvo, da predstave svoje aktivnosti, proizvode i tehnička rješenja pred oko 600 stručnjaka, uglavnom menadžera oko 230 vodećih hrvatskih i europskih plinskih i energetskih kompanija iz više od 20 zemalja te time stvore nove poslovne prilike na dinamičnom tržištu s velikim potencijalom rasta.

Partnerstvo i sponzorstvo ovog etabliranog skupa može pomoći poslovnim potrebama kompanije neovisno o tome je li kompanija već etablirana u regiji pa želi još više osnažiti svoj položaj, ili tek ulazi na tržište plina i želi pokazati ekspertizu i rješenja za prevladavanje izazova plinskog gospodarstva, kao i slučajevima kada tvrtke žele prenijeti neku posebnu poruku ciljnom tržištu.

Sudjelovanjem na ovom skupu upoznate ćete se s najboljim praksama i rješenjima čija primjena može omogućiti bolju prilagodbu a time i konkurentsku prednost na dinamičnom tržištu.

Pozivamo vas da iskoristite brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i  tehničkih rješenja sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama, izlaganjem napredne plinske tehnologije i dr.

MOGUĆNOSTI MARKETINŠKOG PREDSTAVLJANJA:

  • Partnerstvo, sponzorstvo i suorganizatorstvo izložbe i konferencije
  • Pokroviteljstvo i medijsko pokroviteljstvo
  • izložba plinske opreme
  • okrugli stolovi (tehničko-komercijalne prezentacije)
  • oglašavanje u Zborniku radova (tiskani primjerak i e-Zbornik)
  • izlaganje promotivnih plakata

Marketinški program konferencije i izložbe je dostupan OVDJE.

Nacrt izložbenog prostora možete pogledati OVDJE.

Za više informacija o mogućnostima sponzorstva ili medijskog pokroviteljstva molimo kontaktirajte direktoricu Anitu Baričević na +385 (0)1 6189 590 ili na e-mail adresu: opatija@hsup.hr

 Veselimo se budućoj suradnji!