Sponzorstvo

32. MEĐUNARODNI ZNANSTVENO-STRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN JE NAJZNAČAJNIJA I NAJUTJECAJNIJA GODIŠNJA PLINSKA KONFERENCIJA I IZLOŽBA U JUGOISTOČNOJ EUROPI.

Ovaj skup predstavlja jedinstvenu priliku za sva plinska poduzeća, kao i sve druge kompanije, čija djelatnost je vezana za plinsko gospodarstvo, da predstave svoje aktivnosti, proizvode i tehnička rješenja pred oko 600 stručnjaka, uglavnom menadžera oko 230 vodećih hrvatskih i europskih plinskih i energetskih kompanija iz više od 20 zemalja te time stvore nove poslovne prilike na dinamičnom tržištu s velikim potencijalom rasta.

Partnerstvo i sponzorstvo ovog etabliranog skupa može pomoći poslovnim potrebama kompanije neovisno o tome je li kompanija već etablirana u regiji pa želi još više osnažiti svoj položaj, ili tek ulazi na tržište plina i želi pokazati ekspertizu i rješenja za prevladavanje izazova plinskog gospodarstva, kao i slučajevima kada tvrtke žele prenijeti neku posebnu poruku ciljnom tržištu.

Sudjelovanjem na ovom skupu upoznate ćete se s najboljim praksama i rješenjima čija primjena može omogućiti bolju prilagodbu a time i konkurentsku prednost na dinamičnom tržištu.

Pozivamo vas da iskoristite brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i  tehničkih rješenja sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama, izlaganjem napredne plinske tehnologije i dr.

MOGUĆNOSTI MARKETINŠKOG PREDSTAVLJANJA:

  • Partnerstvo, sponzorstvo i suorganizatorstvo izložbe i konferencije
  • Pokroviteljstvo i medijsko pokroviteljstvo
  • izložba plinske opreme
  • okrugli stolovi (tehničko-komercijalne prezentacije)
  • oglašavanje u Zborniku radova (tiskani primjerak i e-Zbornik)
  • izlaganje promotivnih plakata

Marketinški program konferencije i izložbe je dostupan OVDJE.

Nacrt izložbenog prostora možete pogledati OVDJE.

Za više informacija o mogućnostima sponzorstva ili medijskog pokroviteljstva molimo kontaktirajte direktoricu Anitu Baričević na +385 (0)1 6189 590 ili na e-mail adresu: opatija@hsup.hr

 Veselimo se budućoj suradnji!

 

 

			

Pod visokim pokroviteljstvom

MZOIE

Glavni partner

Siemens

Sponzori

INA PPD
PLINACRO MET Croatia Energy Trade
Međimurje plin Pegas
HEP SC EURO GAS SYSTEMS
IP Systems Navitasoft

Suorganizator

PSP

Medijski pokrovitelji

Gwf Gas Erdgas Gas for Energy
Gazeo.com Croenergo
Watergas.it TIME FOR GAS
UPSTREAM HarboursReview
ACERC OGEL
ogel opširnije GIE
Gie opširnije NGV
 Energetika net

Uz potporu

TZ grada Opatije