Izložba

Susret će biti popraćen i najvećom izložbom plinske opreme u jugoistočnoj Europi, na kojoj će se okupiti više od 40 domaćih i stranih izlagača, uglavnom proizvođača i zastupnika plinske opreme, kao i brojne druge renomirane tvrtke i kompanije prisutne na tržištu plina.

Sudjelovanjem na ovom skupu upoznate ćete se s najboljim praksama i rješenjima čija primjena može omogućiti bolju prilagodbu a time i konkurentsku prednost na dinamičnom tržištu plina.

Ovo je događanje također izvanredna prilika svim sudionicima tržišta plina za komercijalno predstavljanje svoje tvrtke ili organizacije te jedinstveno mjesto za uspostavu kontakata s ključnim kreatorima energetske politike u RH, liderima istaknutih hrvatskih i europskih energetskih subjekata, proizvođačima i zastupnicima plinske opreme, distributerima plina i predstavnicima domaćih i međunarodnih znanstvenih institucija.

Pozivamo vas da iskoristite brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i  tehničkih rješenja izlaganjem plinske opreme i tehnologije, izlaganjem promotivnih plakata, sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama i dr.

Nacrt izložbenog prostora i rezervacija izložbenog prostora su dostupni OVDJE.

Više o općim uvjetima izlaganja i uslugama izlagačima možete pročitati OVDJE.

Za sve informacije vezane uz rezervaciju izložbenog prostora možete kontaktirati direktoricu  Anitu Baričević na telefon 01/6189-590 ili putem elektroničke pošte na anita.dubravicabaricevic@hsup.hr.

Važna informacija za članove Hrvatske komore inženjera strojarstva:
U skladu s Planom stručnog usavršavanja Hrvatske komore inženjera strojarstva (HKIS) za 2015. godinu prisutnost i sudjelovanje na konferenciji u 2016. godini donosili su čak 20 bodova (od čega 4 iz legislative).

Prijaviti se možete OVDJE.

Za detaljne informacije o susretu poslužite se izbornikom s gornje ili lijeve strane.

 

			

Pod visokim pokroviteljstvom

MZOIE

Glavni partner

Siemens

Sponzori

INA PPD
PLINACRO MET Croatia Energy Trade
Međimurje plin HEP
SC EURO GAS SYSTEMS

Suorganizator

Medijski pokrovitelji

Gwf Gas Erdgas Gas for Energy
Gazeo.com Croenergo
Watergas.it TIME FOR GAS
UPSTREAM HarboursReview
ACERC OGEL
ogel opširnije

Uz potporu

TZ grada Opatije