Izložba

Susret će biti popraćen i najvećom izložbom plinske opreme u jugoistočnoj Europi, na kojoj će se okupiti više od 40 domaćih i stranih izlagača, uglavnom proizvođača i zastupnika plinske opreme, kao i brojne druge renomirane tvrtke i kompanije prisutne na tržištu plina.

Sudjelovanjem na ovom skupu upoznate ćete se s najboljim praksama i rješenjima čija primjena može omogućiti bolju prilagodbu a time i konkurentsku prednost na dinamičnom tržištu plina.

Ovo je događanje također izvanredna prilika svim sudionicima tržišta plina za komercijalno predstavljanje svoje tvrtke ili organizacije te jedinstveno mjesto za uspostavu kontakata s ključnim kreatorima energetske politike u RH, liderima istaknutih hrvatskih i europskih energetskih subjekata, proizvođačima i zastupnicima plinske opreme, distributerima plina i predstavnicima domaćih i međunarodnih znanstvenih institucija.

Pozivamo vas da iskoristite brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i  tehničkih rješenja izlaganjem plinske opreme i tehnologije, izlaganjem promotivnih plakata, sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama i dr.

Nacrt izložbenog prostora i rezervacija izložbenog prostora su dostupni OVDJE.

Više o općim uvjetima izlaganja i uslugama izlagačima možete pročitati OVDJE.

Za sve informacije vezane uz rezervaciju izložbenog prostora možete kontaktirati direktoricu  Anitu Baričević na telefon 01/6189-590 ili putem elektroničke pošte na anita.dubravicabaricevic@hsup.hr.

Posebna napomena:
Sudjelovanje na znanstveno-stručnoj konferenciji sudionicima konferencije osigurava 20-tak školskih sati stručnog usavršavanja o temama plina, energetike, osnovama tehničke regulative i termotehničkih sustava i postrojenja.

Prijaviti se možete OVDJE.

Za detaljne informacije o susretu poslužite se izbornikom s gornje ili lijeve strane.